خمیریوفکا فرنان

درباره خمیریوفکا فرنان بیشتربدانید

خمیریوفکا فرنان

اطلاعات تغذیه ای خمیریوفکا فرنان

نان نیمه آماده یوفکا فرنان به دلیل نازکی که دارد زود خشک می شود به همین دلیل اول از همه باید دارای شرایط نگه داری صحیح باشد به این ترتیب که : 1)این نان نیمه آماده را در فریز در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری کنید و توجه داشته باشید که اگر بسته خمیر را باز و مقداری از آن را استفاده کردید ، برای فریز نمودن مابقی خمیرها حتما باید بسته را از همه جا به خوبی بپوشانید و در صورت امکان آن را درون نایلون دیگری و یا کیسه های زیپ دار قرار دهید به گونه ای که هیچ هوایی به آن نرسد در غیر این صورت خمیر خشک و در نتیجه پودر خواهد شد . 2) اجازه دهید تا خمیر در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود .برای این کار بهترین راه این است که بسته را به مدت 5/1 الی 2 ساعت قبل از مصرف در دمای محیط قرار داده و روی آن یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد نمایید تا هوا به مقدار جزئی وارد بسته شده و خلا داخل بسته خارج گردد به این ترتیب لایه های خمیر به راحتی از هم جدا می شوند . 3) دقت کنید اگر بسته نیمه استفاده شده خمیر را دوباره در فریزر قرار میدهید تحت فشار نباشد و کاملا خوابیده بر روی سطح صافی قرار گیرد تا از شکسته شدن خمیر جلوگیری شود . ( چون در این حالت خمیر یکبار از حالت انجماد خارج و دوباره منجمد شده است .) 4) در صورتی که خمیر شما شکسته شد به هیچ وجه آن ها را درو نریزید بلکه میتوانید در خیلی از موارد از جمله تزئین بر روی شیرینی ناپلئونی و دستوراتی مانند گلوله های بستنی با یوفکا از آن ها استفاده کنید . 5) قبل از استفاده از این خمیر و گذاشتن مواد داخل آن حتما باید هم ظرف خود را چرب کنید و هم باید سطح تک تک لایه های خمیر را به خوبی مرطوب سازید 6) برای مرطوب کردن خمیر میتوانید با توجه به دستور و بنا به سلیقه خود از هر نوع مایعی از جمله روغن ، کره ذوب شده ، تخم مرغ ، شیر ، ماست ، آب و یا مخلوط هر کدام از اینها با هم استفاده نمایید . 7) موادی که برای داخل خمیر استفاده میکنید نباید آبدار و یا داغ باشد زیرا باعث پاره شدن خمیر میشود . 8) برای تزئین سطح رویی خمیر خود میتوانید بنا به دستور از سیاه دانه ، کنجد ،‌ پودر قند و یا سبزیجات خرد شده و ... استفاده نمایید . 9) پس از پخت بورک ، رول ، بقچه و ... که سطح رویی خمیر ترد میشود میتوانید بالافاصله پس از خارج کردن خمیر از درون فر آن ها را درون ظرفی در بسته قرار دهید و یا رویشان را کاملا با سلفون بپوشانید این کار باعث میشود سطح رویی خمیر نیز ملایم شود .


ابعاد واوزان مختلف نان نیمه آماده و خمیریوفکا فرنان

  • نان یوفکا دایره ای 350 گرم 20 بسته 7کیلوگرم طول5/51 عرض 27 ارتفاع 21
  • نان یوفکا مربعی 350 گرم 20 بسته 7کیلوگرم طول36 عرض 36 ارتفاع 36
  • نان یوفکا مستطیلی 350 گرم 20 بسته 7کیلوگرم طول41عرض 33 ارتفاع 17
  • نان یوفکا سمبوسه 300 گرم 24 بسته 7کیلو و 200 گرم طول35 عرض 30 ارتفاع 18
  • نان یوفکا پاکتی 450 گرم 20 بسته 9کیلوگرم طول35 عرض 28 ارتفاع 30
  • نان یوفکا مثلثی 350 گرم 24 بسته 8کیلو 400 گرم طول35 عرض 28 ارتفاع 30
نمایش جدول ارزش غذایی
درباره خمیریوفکا بیشتربدانیم

درباره خمیریوفکا بیشتربدانیمدرباره خمیریوفکا بیشتربدانیم

یوفکا چیست؟ خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن کشور ترکیه می باشد و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار می گیرد ، راحتی در پخت و لذیذ بودن این محصول باعث شده است که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی شود که در بعضی از این کشورها این خمیر با نام فیلو شهرت یافته استبا این خمیر میتوان ده ها نوع غذا ، دسر ، شیرینیِ و میان وعده غذایی متنوع مانند انواع : سمبوسه، تارت، پای، بورک، باقلوا نان یوفکا فرنان با استفاده از ماشین آلات تمام اتوماتیک و مدرن روز دنیا توسط متخصصان فرنان تولید و برای اولین بار در ایران با دستگاه‌های ترموفورمینگ در بسته‌بندی زیبا و مقاوم در دسترس شماست. نان یوفکا فرنان بدون مواد نگه‌دارنده‌ می باشد.این شرکت مناسب با نوع و سلیقه آشپزی مصرف کنندگان، انواع برش های نان یوفکا خود را در بهترین نوع بسته بندی در سبد غذایی خود قرار داده تا رضایت کامل مشتریان عزیز را جلب نماید. توجه به چند نکته در آشپزی با خمیر یوفکا حائز اهمیت می باشد . این خمیر به دلیل نازکی که دارد زود خشک می شود به همین دلیل اول از همه باید دارای شرایط نگه داری صحیح باشد و.... را در فر، مایکروفر و یا بر روی اجاق گاز توسط یک تابه تهیه کرد

کاتالوگ خمیریوفکا فرنان

کاتالوگ خمیریوفکا در فایل پی دی اف زیر موجو د است دانلود کنید


PDF دانلود