
اطلاعات تغذیه ای نان تست فرنان
این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعده صبحانه مصرف میشود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار میرود. معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین میمالند که این کره با حرارت نان تست شده، آب میشود و جذب نان میگردد. فرانسوی ها عقیده دارند که چون خانههای مردم انگلستان خیلی سرد بود، آنها این نوع نان را اختراع نمودند تا با استفاده از حرارت نان، بتوانند کره را در سطح نان پخش کنند. نان تست را میتوان با مربا ، مارمالاد و.... مصرف نمود، همچنین از نان تست برای تهیه انواع ساندویچ هم استفاده میشود. میتوان نان تست را به صورت تکههای ریز کرده و به آن ادویه وانواع چاشنی اضافه کرد. از این تکههای نان تست مزه دار، در انواع سالاد ودیگر خوراکها استفاده میشود. این نان جزو نانهای وارد شده به سفره ایرانی است که مصرف آن رایج شده است.به همین دلیل شرکت فرنان پخت تلاش خود را نموده تا بهترین نوع نان تست را در اختیار مصرف کنندگان محترم قرار دهد. نان تست این شرکت از بهترین نوع مواد اولیه و آرد غنی شده تهیه و به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده تاریخ مصرف آن بیشتر از یک هفته نمی باشد. کپک زدن نان تست نشانه عدم کیفیت نیست بلکه نشان دهنده عدم وجود مواد نگهدارنده در نان می باشد. .
ابعاد واوزان مختلف نان نیمه آماده و نان تست فرنان
- نان مینی تست 16 بسته 6کیلو و 400 گرم طول44 عرض 5/21 ارتفاع 39
- نان تست متوسط 8 بسته 4کیلو و 800 گرم طول48 عرض 28 ارتفاع 32
- ننان تست بزرگ 8 بسته 5کیلو و 600 گرم طول48 عرض 28 ارتفاع 5/31