طرزتهیه فرنچ تست با پنیر و کالباس

  • تدارک برای 5نفر
  • زمان پخت 20دقیقه
  • آماده سازی 5دقیقه
پرینت

فرنچ تست یک صبحانه فوق العاده لذیذ فرانسویه که با نون تست خوابانده شده داخل مخلوط تخم مرغ و شیر تهیه می شود.ما می توانیم از انواع مغز ها هم داخل فرنچ تست استفاده کنیم و به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو کنیم. در این مطلب طرز تهیه فرنچ تست با مغز کالباس و پنیر را برای شما می گذارم که امیدورام تهیه اش کنید و از مزه اش لذت ببرید..

دستور پخت فرنچ تست فرنان با پنیر و کالباس

  1. برای تهیه این صبحانه یا عصرانه خوشمزه کافیه ابتدا دور تا دور نون تست که برشته تر و سفت تر هست را با چاقو ببریم.
  2. حالا یک وردنه را روی نون تست میغلتونیم تا نون منسجم تر شود.
  3. روی نون تست کالباس و پنیر می گذاریم دقت کنید تا دور تا دور نون تست حدود ۱ سانت خالی بماند.
  4. یک نون تست دیگه را هم با وردنه مسطح و منسجم میکنیم.
  5. حالا دو تا نون تست را روی هم می گذاریم و دور تا دور آن را به هم فشار می دهیم تا کاملا به هم بچسبند.
  6. - تخم مرغ و شیر رو با کمی نمک، خوب با هم میزنیم تا مخلوط و یکنواخت بشوند.
  7. حالا دو طرف نون تست را به مخلوط تخم مرغ آغشته میکنیم. می توانیم برای این کار با قاشق از مخلوط برداریم و روی همه قسمت های نون بریزیم
  8. کره را داخل یک ماهیتابه می گذاریم و وقتی آب شد و ماهیتابه هم داغ شد نون ها را داخل آن می گذاریم تا سرخ بشوند. .
  9. وقتی یک طرف نون ها طلایی شدن آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف نون طلایی شود. حالا فرنچ تست مغز دار ما آماده است، نوش جان ...

    شاید این غذاها را نیز بپسندید

    ویدیوهای آموزشی،بانان تست فرنان