دستورپخت پای اسفناج با خمیر یوفکا

پای اسفناج با خمیر یوفکا
اردیبهشت, 1399 / توسط مجتبی توکلی

پای اسفناج با خمیر یوفکا

هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینی جات می افتیم، اما طرز تهیه یه پای خوشمزه رو با خمیر یوفکا فرنان به شما آموزش می دهیم که اصلا شیرین نیست و می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید تو این پای از اسفناج هم استفاده شده که اگر شما یا اطرافیانتان اسفناج را دوست ندارید،پیشنهاد میکنم حتما این پای رو درست کنید چون گزینه خیلی خیلی خوبیه تا عااااشق اسفناج شوید.

دستور پخت پای اسفناج با خمیر یوفکا ابتدا پیاز هارو خورد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شوند و کمی هم طلایی، بعد به آن ها زردچوبه و فلفل اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم. داخل یه قابلمه کمتر از ۱/۴ لیوان آب میریزیم و بعد اسفناج هایی که خیلی خیلی درشت خورد کردیم هم داخل قابلمه میریزیم و درب قابلمه رو می بندیم و حرارت رو هم ملایم میکنم تا اسفناج ها بپزند. این مقدار آب فقط برای جلوگیری از چسبیدن برگ های اسفناج کف قابلمه است چون اسفناج خودش خیلی سریع آب میندازه.-اسفناج خیلی زود نرم می شود و حجم خود را از دست می دهد در این مرحله درب قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافی اسفناج هم تبخیر شود. حالا سیر رنده شده و کره رو کمی با هم تفت میدهیم تا فقط کره مزه سیر رو بگیره و احتیاجی نیست سیر سرخ شود.بعد شیر و کمی نمک هم به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا شیر داغ شود ولی جوش نیاید. حالا شعله گاز رو خاموش میکنیم. همه مواد پای حاضره و باید داخل ظرف چیده شودابتدا کف قالب پای رو چرب میکنیم و بعد یک لایه از ورق مستطیل رو مثل تصویر داخل قالب میذاریم و با استفاده از یک فرچه سطح ورق رو به مخلوط شیر و کره آغشته میکنیم. از هر شکل ورق یوفکا می توان استفاده نمود و حتما نباید مستطیل باشه فقط باید به نحوی چیده شود تا کل سطح قالب خوب پوشیده شود. -مثل تصاویر زیر لایه لایه خمیر را چیده و هر لایه رو به مایع شیر و کره آغشته میکنیم.لبه های اضافی خمیر را با قیچی می بریم.داخل یه کاسه اسفناج پخته شده ، پیاز داغ و پنیر پارمزان و حدود ۳ قاشق سوپ خوری مایه شیر و کره را می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم.چون پنیر پارمزان نسبتا شور می باشد داخل مخلوط نمک نمی ریزیم. حالا مواد رو روی سطح خمیر یوفکا کاملا پخش میکنیم. مقدار کمی پنیر پیتزا روی سطح مواد پخش میکنیم. باید ۴ لایه خمیر دقیقا مثل لایه های زیری روی سطح مواد بچینیم و هر لایه رو به مخلوط شیر و کره آغشته کنیم.مجدد قسمت های اضافی خمیر یوفکا را می بریم و سطح پای رو کاملا با پنیر می پوشانیم. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردیم می گذاریم تا ورقه های یوفکا هم برشته شوند و پنیر هم طلایی شود. -حالا پای اسفناج خوشمزه ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان

موادلازم برای این غذای خوشمزه

دستورپخت املت داخل نان تست فرنان

املت داخل نان تست فرنان
اردیبهشت, 1399 / توسط مجتبی توکلی

املت داخل نان تست فرنان

خوردن صبحانه در کنار خانواده خیلی میچسبه و تعطیلات هم بهترین زمان برای خوردن صبحانه های دسته جمعی و خانوادگیه … حالا چی بهتر از اینکه یه صبحانه درست کنیم که علاوه بر خوشمزگی، جدید و زیبا هم باشه و طعم و قیافه اش همه را به وجد بیاره. در این مطلب طرز تهیه یه املت رو برای شما گذاشتیم که داخل نان تست سرو میشه و فوق العاده خوشمزه است.

دستور پخت تهیه املت داخل نان تست فرنان ابتدا سوسیس را نگینی خورد کرده وبعد در کمی روغن سرخ میکنیم .فلفل دلمه ای و فلفل قرمز راهم خورد کرده و با کمی کره سرخ میکنیم.حالا تخم مرغ را داخل کاسه ای میشکنیم نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شده و مایه یک دست گردد.سوسیس و فلفل سرخ شده رو اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.حالا نان تست را برش میزنیم ،کف ماهیتابه را با کره چرب کرده و وقتی داغ شد نان تست را داخل آن می گذاریم.کل مایه املت برای 2 عدد نان تست کافیه، بنابراین مقدار نصف از کل مقدار مایه املت را داخل نان تست میریزیم واجازه میدهیم تا املت خودش را بگیرد و یک طرف نون تست هم طلایی شود.وقتی املت خودش را گرفت تکه های نان رو برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ و طلایی شود.حالا املت خوش طعم و خوشگل ما حاضره … نوش جان .

موادلازم برای این غذای خوشمزه

دستورپخت پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی با خمیر پیراشکی فرنان

تهیه آسان خمیرپیتزا
اردیبهشت, 1399 / توسط مجتبی توکلی / 12نظرثبت شده

پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی با خمیر پیراشکی فرنان

انواع پیراشکی جزءآن دسته از غذاهایی هستند که مورد علاقه همه می باشد، مخصوصا بچه ها معمولا دوستش دارن و با اشتها میخورن. حالا اگه قرار باشه از خمیر پیراشکی آماده با کیفیت استفاده شود دیگه درمورد وقت وسرعت آشپزی هم نگرانی نخواهیم داشت.در این مطلب طرز تهیه یک پیراشکی خوش مزه را با خمیر پیراشکی فرنان به شما عزیزان آموزش می دهیم.

دستور پخت تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی با خمیر پیراشکی فرنان ابتدا پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و رب گوجه فرنگی رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و کمی سرخ بشه.-بعد از اینکه رب سرخ شد گوشت چرخ کرده را هم اضافه میکنیم و گوشت را خوب با بقیه مواد تفت میدهیم تا پخته و سرخ شود.یک مشت از پنیر موزارلا فرنان را روی ژامبون می ریزیم و کار رو ادامه می دهیم.حالا جعفری های خورد شده را به گوشت اضافه میکنیم و کمی با بقیه مواد تفت میدهیم تا مزه جعفری به خورد مایع ما برود. البته به جای جعفری از هر سبزی یا ادویه ی دیگه ای که طعم آن را دوست دارید می توانید استفاده نمایید. حالا مایع پیراشکی ما حاضرشده است..داخل هر برگ خمیر پیراشکی ابتدا مایع گوشت بعد نصف الی 1 قاشق غذاخوری پیاز کاراملی و در نهایت کمی پنیر پیتزا میریزیم.بعد قسمت خالی خمیر را روی قسمت پر آن می گذاریم و دورتا دور قسمت خالی کناره هارا با آب کمی مرطوب میکنیم تا دولایه راحت به هم بچسبند و بعد با پره های چنگال دولایه خمیر رو به هم فشار میدهیم.داخل یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود و بعد پیراشکی هارا داخل روغن میگذاریم. احتیاجی نیست درب ماهیتابه بسته باشه.وقتی قسمت زیرین پیراشکی رو چک کردیم و طلایی شده بود آن را برگردانده تا دو طرف پیراشکی طلایی شود. حالا پیراشکی ها را داخل یک ظرف مناسب چیده و بعد هم با سس دلخواه سرو میکنیم … نوش جان .

موادلازم برای این غذای خوشمزه

دستورپخت طرز تهیه پیتزا آفریکانو- کوردن بلو

تهیه آسان خمیرپیتزا
اردیبهشت, 1399 / توسط مجتبی توکلی / 12نظرثبت شده

طرز تهیه پیتزا آفریکانو- کوردن بلو

و باز هم پیتزا، این غذای محبوب دوست داشتنی! البته که نیاز به معرفی نداره و همه، کوچک و بزرگ باهاش کاملاً آشنا هستن اما شاید ما با انواع مشهور تری از این غذا آشنا باشیم در حالیکه، با همین خمیر گرد و نرم میشه چندین نوع مختلف از طعم و مزه درست کرد! مثل همین پیتزا کوردن بلو که توی خیلی از پیتزا فروشی ها به نام پیتزا آفریکانو سرو میشه

دستور پخت پیتزا آفریکانو یا کوردن بلو ابتدا فیله مرغ را باید سرخ کنیم پس بهتر هست که آن را از یکی، دو ساعت قبل از شروع پخت، مزه دار کنیم. این کار رو با مخلوط کردن، فیله ها با کمی نمک و ادویه های مورد علاقه خودتون به اضافه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و قرار دادن فیله ها داخل یخچال انجام می دهیم. بعد از مزه دار کردن، فیله ها رو سرخ می کنیم.فیله های آماده شده را کنار می گذاریم وبعد خمیر پیتزا فرنان را آماده می کنیم.روی خمیر را مقداری سس سیر و کچاپ می ریزیم و همه جای خمیر پخش می کنیم و بعدروی سس رو پودر پنیر پارمسان می ریزیم. سپس ژامبونی که درشت خرد کردیم یا به صورت رشته ای برش زدیم رو همه جای خمیر به صورت یکنواخت پخش می کنیم و بعد فیله های مرغ رو به قطعات کوچکتری تقسیم می کنیم و روی ژامبون ها می چینیم.یک مشت از پنیر موزارلا فرنان را روی ژامبون می ریزیم و کار رو ادامه می دهیم. قارچ های اسلایس شده را روی پیتزا می چینیم، سعی کنید برش هاتون خیلی ضخیم نباشه تا هم پیتزا آب نندازه و هم شکیل تر باشه و بعد فلفل دلمه ای که نگینی خرد کردیم روی قارچ ها می ریزیم،سپس روی پیتزا یک لایه پنیر اضافه می کنیم، بعد از اینکه روی پیتزا رو با پنیر پوشاندیم کمی آویشن و پاپریکا روی پنیر ها می پاشیماز عطر آویشن غافل نشین پیتزا رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا حدودا 15 دقیقه بپزد و نهایتاً گریل رو 3_4 دقیقه ای روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی بشه. بعد از پخت اجازه می دهیم از حرارت بیفته و بعد برش می دهیم و سرو میکنیم. به همین راحتی ما یک پیتزای سریع و خوشمزه داریم. نوش جان. .

موادلازم برای این غذای خوشمزه
گذاشتن نظر