طرز تهیه پیتزا آفریکانو- کوردن بلو)

  • تدارک برای 2نفر
  • زمان پخت 15دقیقه
  • آماده سازی 10دقیقه
پرینت

و باز هم پیتزا، این غذای محبوب دوست داشتنی! البته که نیاز به معرفی نداره و همه، کوچک و بزرگ باهاش کاملاً آشنا هستن اما شاید ما با انواع مشهور تری از این غذا آشنا باشیم در حالیکه، با همین خمیر گرد و نرم میشه چندین نوع مختلف از طعم و مزه درست کرد! مثل همین پیتزا کوردن بلو که توی خیلی از پیتزا فروشی ها به نام پیتزا آفریکانو سرو میشه

دستور پخت پیتزا آفریکانو یا کوردن بلو

  1. ابتدا فیله مرغ را باید سرخ کنیم پس بهتر هست که آن را از یکی، دو ساعت قبل از شروع پخت، مزه دار کنیم. این کار رو با مخلوط کردن، فیله ها با کمی نمک و ادویه های مورد علاقه خودتون به اضافه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و قرار دادن فیله ها داخل یخچال انجام می دهیم. بعد از مزه دار کردن، فیله ها رو سرخ می کنیم.
  2. فیله های آماده شده را کنار می گذاریم وبعد خمیر پیتزا فرنان را آماده می کنیم.روی خمیر را مقداری سس سیر و کچاپ می ریزیم و همه جای خمیر پخش می کنیم و بعدروی سس رو پودر پنیر پارمسان می ریزیم. سپس ژامبونی که درشت خرد کردیم یا به صورت رشته ای برش زدیم رو همه جای خمیر به صورت یکنواخت پخش می کنیم و بعد فیله های مرغ رو به قطعات کوچکتری تقسیم می کنیم و روی ژامبون ها می چینیم.
  3. یک مشت از پنیر موزارلا فرنان را روی ژامبون می ریزیم و کار رو ادامه می دهیم. قارچ های اسلایس شده را روی پیتزا می چینیم، سعی کنید برش هاتون خیلی ضخیم نباشه تا هم پیتزا آب نندازه و هم شکیل تر باشه و بعد فلفل دلمه ای که نگینی خرد کردیم روی قارچ ها می ریزیم،سپس روی پیتزا یک لایه پنیر اضافه می کنیم، بعد از اینکه روی پیتزا رو با پنیر پوشاندیم کمی آویشن و پاپریکا روی پنیر ها می پاشیم
  4. از عطر آویشن غافل نشین پیتزا رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا حدودا 15 دقیقه بپزد و نهایتاً گریل رو 3_4 دقیقه ای روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی بشه. بعد از پخت اجازه می دهیم از حرارت بیفته و بعد برش می دهیم و سرو میکنیم. به همین راحتی ما یک پیتزای سریع و خوشمزه داریم. نوش جان.

    شایداین غذاهارابپسندید

    ویدیوهای آموزشی،باخمیرپیتزا فرنان