پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی با خمیر پیراشکی فرنان

  • تدارک برای 5نفر
  • زمان پخت 20دقیقه
  • آماده سازی 5دقیقه
پرینت

انواع پیراشکی جزءآن دسته از غذاهایی هستند که مورد علاقه همه می باشد، مخصوصا بچه ها معمولا دوستش دارن و با اشتها میخورن. حالا اگه قرار باشه از خمیر پیراشکی آماده با کیفیت استفاده شود دیگه درمورد وقت وسرعت آشپزی هم نگرانی نخواهیم داشت.در این مطلب طرز تهیه یک پیراشکی خوش مزه را با خمیر پیراشکی فرنان به شما عزیزان آموزش می دهیم.

دستور پخت تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی با خمیر پیراشکی فرنان

  1. ابتدا پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و رب گوجه فرنگی رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و کمی سرخ بشه.
  2. -بعد از اینکه رب سرخ شد گوشت چرخ کرده را هم اضافه میکنیم و گوشت را خوب با بقیه مواد تفت میدهیم تا پخته و سرخ شود.
  3. یک مشت از پنیر موزارلا فرنان را روی ژامبون می ریزیم و کار رو ادامه می دهیم.
  4. حالا جعفری های خورد شده را به گوشت اضافه میکنیم و کمی با بقیه مواد تفت میدهیم تا مزه جعفری به خورد مایع ما برود. البته به جای جعفری از هر سبزی یا ادویه ی دیگه ای که طعم آن را دوست دارید می توانید استفاده نمایید. حالا مایع پیراشکی ما حاضرشده است..
  5. داخل هر برگ خمیر پیراشکی ابتدا مایع گوشت بعد نصف الی 1 قاشق غذاخوری پیاز کاراملی و در نهایت کمی پنیر پیتزا میریزیم.
  6. بعد قسمت خالی خمیر را روی قسمت پر آن می گذاریم و دورتا دور قسمت خالی کناره هارا با آب کمی مرطوب میکنیم تا دولایه راحت به هم بچسبند و بعد با پره های چنگال دولایه خمیر رو به هم فشار میدهیم.
  7. داخل یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود و بعد پیراشکی هارا داخل روغن میگذاریم. احتیاجی نیست درب ماهیتابه بسته باشه.
  8. وقتی قسمت زیرین پیراشکی رو چک کردیم و طلایی شده بود آن را برگردانده تا دو طرف پیراشکی طلایی شود. حالا پیراشکی ها را داخل یک ظرف مناسب چیده و بعد هم با سس دلخواه سرو میکنیم … نوش جان .

    شاید این غذاها را نیز بپسندید


    ویدیوهای آموزشی،باخمیرپیراشکی فرنان