پای اسفناج با خمیر یوفکا

  • تدارک برای 4نفر
  • زمان پخت 15دقیقه
  • آماده سازی 3دقیقه
نسخه چاپی

هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینی جات می افتیم، اما طرز تهیه یه پای خوشمزه رو با خمیر یوفکا فرنان به شما آموزش می دهیم که اصلا شیرین نیست و می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید تو این پای از اسفناج هم استفاده شده که اگر شما یا اطرافیانتان اسفناج را دوست ندارید،پیشنهاد میکنم حتما این پای رو درست کنید چون گزینه خیلی خیلی خوبیه تا عااااشق اسفناج شوید.

دستور پخت پای اسفناج با خمیر یوفکا

  1. ابتدا پیاز هارو خورد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شوند و کمی هم طلایی، بعد به آن ها زردچوبه و فلفل اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم. داخل یه قابلمه کمتر از ۱/۴ لیوان آب میریزیم و بعد اسفناج هایی که خیلی خیلی درشت خورد کردیم هم داخل قابلمه میریزیم و درب قابلمه رو می بندیم و حرارت رو هم ملایم میکنم تا اسفناج ها بپزند. این مقدار آب فقط برای جلوگیری از چسبیدن برگ های اسفناج کف قابلمه است چون اسفناج خودش خیلی سریع آب میندازه.
  2. -اسفناج خیلی زود نرم می شود و حجم خود را از دست می دهد در این مرحله درب قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافی اسفناج هم تبخیر شود. حالا سیر رنده شده و کره رو کمی با هم تفت میدهیم تا فقط کره مزه سیر رو بگیره و احتیاجی نیست سیر سرخ شود.بعد شیر و کمی نمک هم به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا شیر داغ شود ولی جوش نیاید. حالا شعله گاز رو خاموش میکنیم. همه مواد پای حاضره و باید داخل ظرف چیده شود
  3. ابتدا کف قالب پای رو چرب میکنیم و بعد یک لایه از ورق مستطیل رو مثل تصویر داخل قالب میذاریم و با استفاده از یک فرچه سطح ورق رو به مخلوط شیر و کره آغشته میکنیم. از هر شکل ورق یوفکا می توان استفاده نمود و حتما نباید مستطیل باشه فقط باید به نحوی چیده شود تا کل سطح قالب خوب پوشیده شود. -مثل تصاویر زیر لایه لایه خمیر را چیده و هر لایه رو به مایع شیر و کره آغشته میکنیم.لبه های اضافی خمیر را با قیچی می بریم.
  4. داخل یه کاسه اسفناج پخته شده ، پیاز داغ و پنیر پارمزان و حدود ۳ قاشق سوپ خوری مایه شیر و کره را می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم.چون پنیر پارمزان نسبتا شور می باشد داخل مخلوط نمک نمی ریزیم. حالا مواد رو روی سطح خمیر یوفکا کاملا پخش میکنیم. مقدار کمی پنیر پیتزا روی سطح مواد پخش میکنیم. باید ۴ لایه خمیر دقیقا مثل لایه های زیری روی سطح مواد بچینیم و هر لایه رو به مخلوط شیر و کره آغشته کنیم.
  5. مجدد قسمت های اضافی خمیر یوفکا را می بریم و سطح پای رو کاملا با پنیر می پوشانیم. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردیم می گذاریم تا ورقه های یوفکا هم برشته شوند و پنیر هم طلایی شود. -حالا پای اسفناج خوشمزه ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان

    شایداین غذاهارابپسندید

    ویدیوهای آموزشی،باخمیریوفکا فرنان