پنیرپیتزا فرنان

درباره پنیرپیتزا فرنان بیشتربدانید

پنیرپیتزا فرنان

اطلاعات تغذیه ای پنیرپیتزا فرنان

پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنیر به 2 فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و … تهیه می گردد. این پنیر در فرایند تهیه پیتزا با ذوب شدن بر روی سطح این غذا تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. پنیر پروسس با پنیر موزارلا فرق دارد و از بافتی نرم برخوردار است، . پنیرپروسس را با بهم زدن پنیرهای طبیعی آسیاب شده با درجات مختلف رسانیدن در کنار عوامل امولسیون کننده و به کمک حرارت تحت خلأ نسبی با سرعت یکسان تا رسیدن به یک بافت یکنواخت تولید می کنند، یکی از ویژگیهای مهم پنیر پروسس، شیوه ذوب شدن آن است. به دلیل استفاده از نمک های امولسیون کننده پنیرپروسس دارای ساختار همگنی می باشد و چربی ها و پروتئین ها به خوبی در پنیر مخلوط شده است. در نتیجه، چربی از پنیر جدا نمی شود و به صورت یک لایه ی جدا بر روی آن قرار می گیرد. این یکی از دلایلی است که باعث می شود اغلب به صورت یخ زده در غذاهایی مانند پیتزا، لازانیا و ... استفاده شود. پنیر پروسس فرنان یکی از پنیرهایی است که بافت نرم و اسفنجی و طعم ملایمی دارد و استفاده از آن به عنوان یکی از محصولات شرکت فرنان توصیه می شود.از ویژگی های مهم این نوع پنیر استفاده از خامه شیر به جای روغن های پالم مضر در آن می باشد و همچنین پوشش مناسبی که پنیر به غذا می دهد وهمچنین رنگ طلایی آن بعداز حرات دیدن ظاهر دلخواه غذای طبخ شده مصرف کننده را مهیا می سازد. شما می توانید این پنیر را در غذاهایی مانند پیتزا، پیراشکی ،همبرگر و لازانیا استفاده کنید و از طعم منحصر به فرد این پنیر لذت ببرید


ابعاد واوزان مختلف نان نیمه آماده و پنیرپیتزا فرنان

  • پنیر پیتزا پروسس 180 گرمی 30 بسته 5کیلو و400 گرم طول32 عرض 30 ارتفاع 19
  • پنیر پیتزا پروسس 500 گرمی 16 بسته 8کیلوگرم طول32 عرض 30 ارتفاع 19
  • پنیر پیتزا پروسس 1000 گرمی 10 بسته 10کیلوگرم طول32 عرض 30 ارتفاع 19
  • پنیر پیتزا پروسس 2500 گرمی 4 بسته 10کیلوگرم طول32 عرض 30 ارتفاع 19
نمایش جدول ارزش غذایی
درباره پنیرپیتزا بیشتربدانیم

درباره پنیرپیتزا بیشتربدانیمدرباره پنیرپیتزا بیشتربدانیم

پنیرپیتزا پروسس یکی از فرآورده های لبنی است که در تمامی دنیا طرفداران بسیاری دارد. انواع متفاوتی از پنیر با طعم ها و شکل های متفاوتی وجود دارد که بر اساس ویژگی هایشان دسته بندی های مختلفی دارند. یکی از این دسته بندی ها بر پایه طبیعی بودن و پرورده بودن پنیر است که که نوع پرورده آن به پنیر پروسس معروف است. پنیرپرورده (پروسس) را با بهم زدن پنیرهای طبیعی آسیاب شده با درجات مختلف رسانیدن در کنار عوامل امولسیون کننده و به کمک حرارت تحت خلأ نسبی با سرعت یکسان تا رسیدن به یک بافت یکنواخت تولید می کنند. یکی از ویژگیهای مهم پنیر پروسس، شیوه ذوب شدن آن است. به دلیل استفاده از نمک های امولسیون کننده پنیرهای پروسس دارای ساختار همگنی هستند و چربی ها و پروتئین ها به خوبی در پنیر مخلوط شدند. در نتیجه، چربی از پنیر جدا نمی شود و به صورت یک لایه ی جدا بر روی آن قرار می گیرد. این یکی از دلایلی است که باعث می شود پنیر پروسس اغلب به صورت یخ زده در غذاهایی مانند پیتزا، لازانیا و ... استفاده شود.

کاتالوگ پنیرپیتزا فرنان

کاتالوگ پنیرپیتزا در فایل پی دی اف زیر موجو د است دانلود کنید


PDF دانلود