• پنیر موزارلا کم چرب

    ٪۴۵ چربی کمتر، خوشمزه و لطیف، سرشار از کلسیم و پروتئین

    بیشتر بدانید
  • پنیر موزارلا

    طعم عالی، خوشمزه و لطیف، سرشار از کلسیم و پروتئین

    بیشتر بدانید
  • پنیر موزارلا کم چرب و کم نمک

    ٪۴۵ نمک و چربی کمتر ، سالم، سرشار از کلسیم و پروتئین

    بیشتر بدانید
  • خمیر پیراشکی / منجمد

    در بسته‌های ۱۵ تایی

    بیشتر بدانید
  • نان یوفکا / نیمه آماده

    درانواع مختلف مثلثی، مستطیلی، دایره‌ای و سمبوسه‌ای

    بیشتر بدانید
  • نان پیتزا / نیمه آماده

    نان پیتزا در بسته های ۴ تایی

    بیشتر بدانید
درباره فرنان
بیشتر بدانید
پنیر موزارلای كم رطوبت (low moisture mozzarella cheese) از سری پنیر های ایتالیایی با دلمه كش آمده (pasta filata) است . ۹۰% تولید جهانی پنیر موزارلای كم رطوبت در پیتزا مصرف می شود به همین جهت به آن پنیر پیتزا (pizza cheese) نیز گفته می شود. پنیر موزارلا از شیر تازه پاستوریزه تولید می شود برای تولید پنیر موزارلا ابتدا كمی چربی شیر گرفته شده تا از چرب شدن بیش از حد پنیر جلو گیری شود سپس با كشت های لاكتیكی اسیدی می گردد . با افزودن مایه پنیر شیر منعقد شده و پس از برش و آّب گیری ، كشش لخته درآب داغ صورت می گیرد كه این عمل سبب ایجاد بافت لاستیكی ، بافت فیبری و خاصیت كش آمدن و ذوب در پنیر نهایی می‌شود. ذكر این نكته ضروری است كه تمام پنیر های پیتزا در داخل كشور ما از نوع موزارلا نیستند بلكه نوعی پنیر عمل آوری شده می باشند كه بدلیل هزینه پایین تولید می شوند و مشخصات آنها با پنیر موزارلا متفاوت است. شرکت دالیا هم اکنون پنیر موزارلا را در انواع کم چرب و کم‌چرب کم نمک نیز تولید می‌کند و تنها دارندة نشان ایمنی و سلامت از سازمان غذا، وزارت بهداشت است.
درباره دالیا
شرکت صنایع غذایی دالیا در سال ۱۳۸۱ و با هدف تولید پنیر موزارلا تاسیس گردید. افزایش کیفیت و حفظ یکنواختی محصول در تمام فصول سال هدف و سیاست اصلی مدیریت بخش تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت دالیا می‌باشد. افزایش مداوم تعداد مشتریان وفادار از راه‌اندازی تاکنون اثبات کننده کیفیت بالا و یکنواختی محصول و نشان دهنده رضایت مصرف کنندگان است. دالیا با توجه به حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین غذای سالم و ایمن با استفاده از تکنولوژی روز دنیاو دستگاه‌های اتوماتیک پیشرفته در فرآیند تولید و بسته بندی موفق به تولید پنیر موزارلای کم چرب و پنیر موزارلای کم چرب و کم نمک گردید و موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت (سیب سلامت) از سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت شد.
شرکت دالیا، طی فاز دوم طرح توسعه خود، به‌ منظور گسترش تولید و پاسخ به تقاضای بازار، با تلاش متخصصین و مهندسین و با استفاده از ماشین‌آلات تمام اتوماتیک و مدرن روز دنیا
در سال ۱۳۹۵ با راه اندازی خط تولید خمیر پیراشکی ، نان نیمه آماده پیتزا و نان نیمه آماده یوفکا در اندازه و شکل‌های مختلف را آغاز کرد. کیفیت عالی و حفظ سلامت تغذیه هموطنان عزیز همچون گذشته سرلوحه تولیدات دالیا است. خمیر پیراشکی و نان پیتزا و یوفکای دالیا بدون مواد نگهدارنده و از بهترین مواد اولیه تهیه شده و بسیار خوش طعم و انعطاف پذیر است و در بسته‌بندی ترموفرمینگ برای اولین بار در ایران عرضه می‌شوند.